DESPRE MINE

me

Se pare ca bloggerii trebuie neaparat sa se prezinte. Valentin Nichifor imi zice, nascut si crescut in Romania pana la 34 de ani. Umbla vorba ca sunt pasionat de tehnologie, chiar dependent ar spune unii. Am fost impulsionat sa scriu despre pasiunile mele si mult timp am clocit in minte niste subiecte fierbinti, pe care vroiam sa le abordez dar nu indrazneam. Pana mai ieri, cand m-am decis.
In ce constau aceste subiecte? In primul rand, imi place sa abordez probleme legate de psihologia multimii si psihologie de grup. Am propriile mele teorii in aceste privinte. Urmeaza sa calcati pe terenul gadgeturilor, a telefoanelor mobile, tabletelor si altor minuni tehnologice, al camerelor foto si video. Va voi impartasi si parerile pe care le am despre serialele de la televizor si filmele din cinema. Dar, in mare, voi bate tastele pe orice subiect, de actualitate si nu numai, care ma intereseaza.
Sper sa nu fie un monolog, vreau cat mai multa interactiune pe blog. Dar am si cateva cerinte: va rog sa ma cititi cu atentie, fara preconceptii, si sa va argumentati parerile, fie ca ma criticati, fie ca sunteti de acord cu mine.